Friday, October 30, 2009

Unisel Convocation o9

Salam to all..

Esok Unisel Convo buat kali ke 4
Tahniah to all my friend...
and especially to my Encik Amar!
rasa mcm semalam Cik Bear bru sekelas dgn kwn2 Cik Bear yg berjaya p Convo dgn awal..
rasa mcm baru semalam pakat ramai2 tiru assgmnt RC II, duk blkg gelak2, p lepak kat markas blkg, stay back sampai mlm pasal nk pulun utk exam
Akhirnye rezki mereka Convo tahun ni
Cik Bear?
tu la...belajar main2
tapi xpe..
Insya Allah tahun dpn..
with my besties..Epa vogue da vast n Hour Crozz :P
best ke Convo?
adoi..apakah soalan ni
hehe...

bersambung di lain entry......

Wednesday, October 07, 2009

raya yang lalu..

lama tol Cik Bear menghilang...
naik bersawang juge la blog ku yg buruk ini..(pnjam ayat Cik Epa..)
da start bz ..maklum la..test da nk dekat
oh..dikesempatan ini ingin ku berkongsi sedikit memory yg tercipta di aidilfitri yg lalu
Raya kali ni x sebest raya tahun2 sebelum ni
ntah...maybe pasal pertambahan usia kot
yg excited anak2 sedara ku saje..hehe
agaknye pasal Cik Bear da puas beraya single kot?
uik? yeke?
hehehe...
ape2 saje la..
layan je pic burok kat bawah ni k :)

i
i
i
i
i
i
i
i
i
i
i


mesti bergambar b4 p beraya..




bile nk sampai ni..


with my sis..oh!pic ini sungguh annoy..eww


pandai si johan berposing..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}