Tuesday, April 07, 2009

seminar oh seminar

it's been a week without any entry...I'm BUSY!!!!
mane nk terkeJAR dgn due date for my thesis n karting track..
Final Exam pun start 18 April ni
dah tercungap2 da ni
n Dlm seminggu ni saje, dah 2 seminar i've been through...

Let's check it out!!!

i)Landfill by Worldwide Sdn Bhd

Duration : 2 hours
Venue : LT Fac of Engineering
Mood : excited but quiet boring...


It's all about landfilling....n bla bla bla. attendance is wajib u know.
Ofcoz la kena attend coz related to my elective subject taken this sem
Solid waste management



khusyuk tol mereka yg duduk di barisan hadapan yea..



Posing time..ini la akibatnye kalau duduk barisan blkg.kihkih...




" apa kamu buat nyak? "





ii) Green card by CIDB


Duration :7 hours
Venue : LT Fac of Engineering
Mood : sleepy....but then excited



Kalau nk dpt Green card, wajib attend this seminar
But u have to pay
N seminar yg i attend ni, it's all about safety kat site n etc




al-mukaddimah



from left : Cik Azila, Cik Bear , cik Marni





"Adik-adik, jgn lupa memakai harness utk mengelakkan malapetaka yg tidak diundang"


AFTER 7 HOURS


Tadaaa......





Safety Helmetku....





Green Card ku...Finally!!



Sebenarnye seminar dikategorikan sebagai Majlis ilmu
Ketika berlangsungnya majlis ilmuan sebegini
Malaikat melebarkan sayap ke atas mereka yg menghadirinya
Beruntung la mereka yg mengikuti majlis ini dgn keikhlasan
kerana terdapat ganjaran pahala di dalamnye

1 flowers:

BiZQiT said...

hehe..bagus ada kad hijau (bkn yg warganegara U.S tu)..hehehe...good luck utk presentation ko..

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}