Saturday, July 11, 2009

Another awrd from Cik Muda Puan Afinie





1. copy badge " 2009 Cute's Blogger award" di atas untuk diletakkan di Blog anda.


2.link/ ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
dpt daripada Cik Muda Puan Afinie..( Thanks dear!)


3. setiap blogger mesti myatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye ( anda di-tag)

1. saya seorang yang rabun..huhu
2. saya suke kucing..suke sangat!!
3. benci dgn serangga yang berterbangan n merayap cam LIPAS...yuks!
4. Saya perasan saya ni Comel..haha
5.saya suke Harry Potter..so crazy!
6.x suke mereke yang Hipokrit..
7.saya suke warna putih..sungguh suci
8. saya pemalu..haha
9. love my blog!
10. my cayang is pencuri hati saya..hehe..jiwang!



4 anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan name mereka di blog anda. The Blogger Award Friendship goes to :


Cik Epa

Cik Merah
Puan Shykin
Cik Bearyza
Cik Ayu
Cik Kala
Puan Darlee Zuris ~

Thursday, July 09, 2009

award dr Cik Epa lagi la...

Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi Award Ini :
-1- seorang yg stylo
2- suke berahsia status diri
3-Gile berblogging, facebook, tagged, myspace..hehe
4- gler soping, karok, suke tgk muvie.. tol x Cik Epa? :P
5- Naib Presiden Kumpulan penentang di UNISEL :P
Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya..
1-berumo 19 + 5 tahun
2-mempunyai 5 beradik
3- student Engineering, Final Sem
4- pemalu ;) eceh..
5- pendiam tapi byk mulut dgn mereka yg kamcing saje
6- kuat tido..zzzzzz
7-suke berjalan dr pg sampai pg esoknye..haha
8- x suke kereta yg dimodified...say YES to Impreza :P
9-part time as a Sales Coordinator at travel agency.. ( meh la bercuti..)
10- hati sudah dimiliki..ceh..cam poyo je ayat :0
Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka
..Cik Bearyza
...Cik Merah..
..Puan Shykin..
...Cik Ayu..
Cik Yanie..
..Cik Proff Kusut..
Sape lg ekk?? to all my follower..terima la award yg cute ini..:)

mari jumpa doctor

da 3 hari tapak tgn Cik Bear sakit
ingatkan pasal effect mkn ubat resdung
so td curik tulang jap p jumpa doc
rupanye, tapak tgn ku ini terkena
carpal tunnel syndrom
herm..normally menyerang mereka yg byk buat kerja opis
fuh..sakit tau
td doc buat testing kat tgn
nk genggam dua jari doc tu pun,sakit da
so doc just bg ubat
hopefully ubat ni berkesan kurangkan sakit
coz kalo x, kena injection..
hee..x suka..
takot..tajam tol jarum
huhu
n paling terok, kena operate
lagi la takot..
hopefully ok la pas mkn ubat ni




sok nak p Unisel
nak siapkan CWP
cuti lagi
semalam nk apply cuti dgn boss
then boss cakap
" asik cuti je?"
Bear pon sengih je la
"biasa la boss..saya part time je kn"
letih gak sebenarnye bila study smbil wat part time
tapi xpe..Cik Bear ada target
Cik Bear mencari kereta Kelisa 2nd
ada sape2 yg nak jual x?

Wednesday, July 08, 2009

award dr Cik Epa vogue da vast!


1) Sila copy paste award ini di blog anda..

2) Sila copy paste award ini di side bar blog anda..

3) Passkan award ini kepada 5 rakan anda.





jambu oh jambu



















sekarang ni dr pemerhatian Cik Bear, kat kawasan tempat i keje ni byk sgt peniaga jambu
baik Jambu 88 or jambu Pakcu 916
dlm lingkungan radius x sampai 1 km from my opis
ada dkat 4-5 peniaga jambu
ish ish...
tapi i byk nampak just kat kawasan Puchong ni je
bile p S.alam x nampak la pulok jambu 88 waima 916
ke org Puchong je yg suke mkn jambu??
hehe..
Tapi x dinafikan jambu yg datangnye dr Muar ni
mmg sedap sgt
rangup n segar
n asamnye pun rasanye lain dr asam yg kita beli kat kedai selalu

Friday, July 03, 2009

lal♂l♀











ape tajuk n3 Cik Bear ni?
LALOLA
an Argentina telecomedy
Starred by Carla Peterson and Luciano Castro
citer ni mmg best n kelakar
b4 dis Bear selalu tgk coz x keje
tp skrg da miss 3 week
huhu..x best tol
tu je la nk citer sebenarnye
hehe


 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}