Thursday, August 20, 2009

Kembali ke Pangkal Jalan

Akhirnye Cik Bear mengambil keputusan untuk kembali ke layout asal.hehe...
Punye la lame, tkar layout itu, tukar layout ini, last2 back to yg dulu
Pada Cik Bear, ini yg the best..( ape lah taste ko ni Bear)
Member siap tanye lg, ape jd wif my blog
Yelah..lame x update cerita, then layout cm x normal..hehe
Now..kembali ke pangkal jalan
Oh yea..skrg Cik Bear berada di final semester di Unisel
YES!!YES!!!
oh..sungguh x sabar nk menghabiskan zaman belajar
but still i keje part time kat travel agency tu :)
Hope final sem ni mmberikan lembaran baru dalam hidup i..:P
Oh..Cik Bear akan rajin mengupdate blog selepas ni :)

2 flowers:

Tirana said...

Layout ni pun cantik..lembut...mungkin selembut tuan punya blog..

Selamat menyambut kedatangan ramadhan!

bear beary said...

thanks kak Tirana :)
Tuannye xla selembut mane pon :)

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}