Thursday, March 05, 2009

exhausted day......

Hari ini Ir. Zaifuddin batalkan class C.M.P lg. t0day we're supp0sed t0 have our 1st quiz..tp p0stp0ned like usually. segala yg saya dah baca n hafal dlm kepala 0tak saya yg agak bergeliga ni (hehe...) almost expl0ded!!

eventhough i dont have any classes t0day, but its being such a busy busy busy day for me.
pagi2 lg saya dah terpacak dpn fakulti.uik!!bkn pg.kul 10..haha. then p bfast dgn cik epa kat cafe fakulti. hermm..mahal sungguh.nasi lemak kos0ng n teh o ais total up is RM 3.

"makcik. nk kaya pun jgn la mark up sgt..smpai bila2 pun makcik x kn kaya.kayap mungkin.pasal asik kena seranah dgn 0rg. " getus saya di dalam hati.hehe

kemudian saya p lab for belajar buat hydr0meter testing. tp t0day just calibrate je. itu pun makan masa beb!!dah la lab tu panas. mau basah ketiak saya.huhu

nasib baik king bijan sudi membantu. memandangkan sifu qit dah ajar bijan, dpt la si bijan ni menurunkan ilmu kpd saya.thank Bijan!!

seterusnye saya n cik epa p pulak meeting for our event that will be held 0n 26hb. memandangkan cik awe x dpt join, nak x nak, terpaksa la kami berdua p.s0 byk la perkara yg terbangkit. i'm b0red when talk about this event...at the first i'm so passioned about this event. excited. but lately...herm. maybe silent is the best explaination. that's indeed.

0h ya! saya kembali semula ke lab utk pr0ceed dry sieving 0n clay and laterite s0il. h0pefully saya dapat menyiapkan semua testing 0n my s0il sample next week...tak sabar rassanya nak habis belajar.


CHAiy0k2 bear!!!

1 flowers:

eyfagroove said...

wah....chaiyok2!!!
cute gle la page u...
cm mashmellow.....nyum2

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}