Friday, March 20, 2009

Thesis Ku ( PART 1)


THE COMPARISON BETWEEN WET AND DRY SIEVING METHOD FOR PARTICLE SIZE ANALYSIS


Inilah tajuk thesis saya. Majoring in Geotechnical Engineering.
kenapa saya pilih geotech, bkn structure or hydro or highway n etc?
Sebab geotech agak sinonim dengan tanah
dan tanah mengingatkan saya tentang kematian dan asal kejadian manusia.
dr tanah kan?

Jom tgk apa yg saya buat



PRELIMINARY STAGE

Cari soil sample yob!!


Bkn senang nak senang. Nak tanah, kena la cedok tanah tu. tanah di atas adalah tanah liat.
lepas da dpt sample, i have to undergo my laboratory testing.
Boring sgt. kena buat testing sorang2.
Duduk kat Lab yg panas tu...huhu
Tapi nasib baik ada kwn2 yang rajin menjengah saya di lab.
terasa diri ini disayangi...(hikhik.Perasan la cik Bear)






Cik Epa yang rajin spot check saya. ( actually dia boring coz Uncle Jimi asyik cancel kelas memanjang)


Ahh!!saya x suka pic ini. saya kelihatan tidak comel .Bermain dgn tanah membuatkan diri saya menjadi selekeh, comot. saya gagal menjaga penampilan diri saya selama 8 weeks gara-gara thesis saya ini.Tapi xpe la,saya Redha...Nasib baik si dia tiada di sini. So si dia x nampak kecomotan diri ku ini. KECOMOTAN??? ui...rosak bahasa saya ni.huhu.


la....nk kena masuk dlm oven pulok???




Clay n Laterite....after crushed it with hammer. X tahan woo...berdebu abish!!



To be continued...














4 flowers:

Bond De Great said...

yer ker ambik geotek sebab suker gan tanah...sudah laa bear...aku tau sebab aper...sebab ko suker kat "jawa gantang" tu kan..huhuhuuhh

bear beary said...

hehehe. jawa gantang?

eyfagroove said...

hahahahaha...jawa gantang??!!!
epa spot check cik bear bg pihak jawa gantang la...i la skndal terbaru die...i xmtk di jdk sebegini...hahahaha...merepekkkk

Mr_KhAin said...

eh mcm penah wat mase dip dulu...haha..my prenz lame xdgr cite..sibuk cekpa ni..semua dia ade..haha

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}