Saturday, May 16, 2009

Another award for me :)

[neezareef.png]





Award ni datang dari Miss Izaryda yasin. Thank darlink :)
Beautiful kah diriku ini? hehehe

Syarat-syarat sah jual-beli award ini..
  • Pastikan jantina anda ialah perempuan
Of coz saya seorang perempuan :)
  • Copy badge sebagai award anda
Da copy pun.excited sungguh. Badge ini terlalu comel..I LOVE IT!! muahahaha
  • Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi seorang perempuan
  1. Name perempuan mostly lebih indah dari lelaki..
  2. Airmata wanita adalah senjata..boleh menangis 2-3 kali sehari tapi x pelik. we are a gurl rite? :)
  3. Boleh pakai colour yg macam2...sentiasa nampak cantik kn??
  4. Kalo tayar kereta pancit kat jalan, just kuar keta then buat2 cam tgk tayar, x sampai seminit pasti ada pemandu lelaki yg memberhentikan kereta utk membantu :P
  5. Boleh soping berjam2 tanpa dimarahi oleh si dia ..coz sedia maklum.." org pompuan kuat habiskan duit " :(
  6. Byk fesyen untuk perempuan. kalo kat soping complex, women department lebih besar dr men department kan? :) sukenye!!!
  • Passkan award ini kepada girlfriends anda
.:. Cik Epa .:.
.:. Cik Rohaiza .:.
.:. Cik Kala .:.
.:. ProfKusut .:.
.:. Cik Ayu.:.


Kalo bagi kat semua follower saya semua boleh x? coz mereka semua BEAUTIFUL...:)
Ok..sila ambil award ini eh. ..:)

5 flowers:

izaryda said...

"org pompuan kuat hbiskan duit"

hahahha ;)

Bond De Great said...

yer ker sidia xmarah shoping lama2...tu blum kawen lagi...bleh laa dia ikut jer...tengok lepas kawen 2-3 tahun nnt...shoping setengah jam pun dai dah bising...hehehe...tak pecaya???jangan mudah xpecaya...hehehe..klau benda ni btui2 berlaku mesti hang ingat kat aku nyer...hahahah

azra said...

nk award ni ley??
ahahaha

kakyong said...

salam cik puan Bear Beary,

anda telah di tag.. sila ambil di blog kakyong yer.. Tag 3
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

[Q.e.M.a] said...

award ini sgt cute xD

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}