Monday, May 04, 2009

Hari minggu yg pening

Semalam Bear p OU nk tg movie
BOHSIA JGN PILIH JALAN HITAm
adoi....pening pale dgn bunyi exzoz motor kat dlm movie tu
my Cayang diam statik je sepanjang sejam lebih dlm panggung
herm..paham sgt da.
asal citer melayu je..comfirm si dia boring
Bear yg bersungguh2 nk tgk movie tu sebenarnye..hehe
last2 menyesal x sudah


Sinopsis Bohsia

Bohsia mengisahkan dua remaja Amy dan Tasya yang menjadi mangsa kerakusan kekejaman manusia berhati binatang. Tanpa pendidikan dan latar belakang keluarga yang sempurna, Amy dan Tasya memilih untuk terjebak dalam dunia rempit oleh pengaruh teman lelaki. Muz teman lelaki Tasya seorang suka cakap besar dan Acai teman lelaki Amy seorang yang pantang dicabar.

Bapa Amy seorang kaki judi sering mengangu kehidupan Amy. Azam seorang bapa ayam cuba memujuk Amy kembali padanya dan insaf atas kesilapannya yang dulu. Amy yang mengetahui pekerjaan Azam cuba menjauhkan dirinya pada Azam. Muz terpikat pada Aisyah tetapi tidak mengetahui Aisyah ialah adik kepada Azam. Tasya yang berang dengan kecurangan Muz,relakan dirinya ditiduri Acai dan gengnya.

Tasya merasakan hidupnya tidak bermakna, membunuh diri. Muz mendedahkan cuba memberitahu identiti abangnya dan dirinya sebagai mat rempit. Azam kecewa tidak dapat memujuk Amy bertindak merogol Amy. Amy melarikan diri dari Azam dan cuba berlindung dengan bapanya Salleh. Salleh yang mabuk cuba mengambil kesempatan pada Amy. Apakah yang akan berlaku… u all tgk la sendiri eh.


Sementara nk tunggu masuk panggung
My cayang belanja bear Big Apple
Selalu 6 pieces je
But yesterday Si dia belikan 12 + 6 pieces
huh..kira la berape eh
Bear mkn 6 pieces within 1 hour
muak da....
mkn sampai nk muntah
huhu..buruk perangai tol :-P
Sebenarnye 3 4 bulan lately
setiap kali date, Bear mengada2 mintak my cayang belikan Big Apple
Sampai la semalam Si dia bantai beli byk2
Lepas ni tobat...x mau mkn lg da


0 flowers:

Post a Comment

rajin2 la bg komen lg eh..

 

[F][o][L][L][o][W][E][R][S}